Planowanie dystrybucji materiałów reklamowych - Wersja do druku +- Forum VZB (http://www.vzb.pl) +-- Dział: Forum (/forum-21.html) +--- Dział: Offtopic (/forum-24.html) +--- Wątek: Planowanie dystrybucji materiałów reklamowych (/thread-230.html) |
Planowanie dystrybucji materiałów reklamowych - Lmandiu - 10-10-2017 03:39 PM Witam, Jakie aspekty powinno koniecznie wziąć się pod uwagę przy przygotowaniu planu dystrybucji materiałów reklamowych na terenie Torunia? Zapraszam do dyskusji! RE: Planowanie dystrybucji materiałów reklamowych - Trothin - 10-10-2017 03:41 PM Jeżeli chodzi o roznoszenie ulotek Toruń i przygotowanie planu ich dystrybucji, to w głównej mierze powinno się: - określić cele kampanii reklamowej, - opracować specyfikę branży dla określonego regionu, - oszacować szanse dotarcia na poszczególnych terenach, - zadbać o logistykę transportu, - określić koszty dystrybucji, - zaplanować kontrolę i analizę jakości dostarczenia. Myślę, że większość istotnych rzeczy umieściłem powyżej i niczego ważnego nie pominąłem. W przypadku innych materiałów reklamowych sytuacja jest analogiczna. |